Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Major Zeman Vladimír Brabec: Upadol do kómy
Zdielať na
Showbiznis

Major Zeman Vladimír Brabec: Upadol do kómy

Zdroj: blesk.cz

Dramatické chvíle teraz zažíva herec Vladimír Brabec a jeho rodina. Osemdesiatjedenročného herca totiž zradilo srdce a upadol do kómy.

Brabec skončil v nemocnici, kde bol v kóme niekoľko dní. Potom sa našťastie prebral. Lenže sám zatiaľ mnoho dôvodov k radosti nemá -píše blesk.cz.

“Zasa ma zradilo srdce,“ prehlásil herec, ktorý odmietol, že by jeho kolaps súvisel s vlnou horúčav, ktorá sa nedávno Českom prehnala.

“To má súvislosť s istými traumami, ktoré som nemohol prekonať a ktoré som bral veľmi vážne,“ vysvetľoval Brabec, ktorý ale vidí príčiny toho, čo ho stretlo, ešte inde.

“A do toho ma ešte naštval jeden nemenovaný hajzel, ktorý je už našťastie vyhnaný preč z môjho života,“ tvrdí Vladimír, ktorý je stále v nemocnici a má pred sebou ešte dlhú cestu k normálu.

“Budú mi zasa zrovnávať srdce,“ povedal s tým, že teraz musí rehabilitovať a znovu sa učiť chodiť. Celkom 14 dní bol totiž pripútaný k lôžku a nemohol sa hýbať. Medzitým mu svaly prestali fungovať tak, ako by mali. A kedy sa dostane z nemocnice? To je vraj zatiaľ vo hviezdach.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie