Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Dagmar Havlová skončila na invalidnom vozíku
Zdielať na
Showbiznis

Dagmar Havlová skončila na invalidnom vozíku

Zdroj: blesk.cz

Situácia sa opakuje. Dagmar Havlová (62) po deviatich rokoch znova skončila na vozíku. A opäť kvôli zranenej nohe, konkrétne zlomenému členku. Fotoreportérom denníka Aha! sa podarilo herečku zastihnúť na poliklinike v pražských Vysočanoch, kam chodí na kontroly.

Havlovú na polikliniku priviezla jej asistentka. K zadným dverám auta jej pripravila nemocničný vozík, ktorý bývalá prvá dáma využila preto, aby zbytočne nezaťažovala zranenú nohu.

Asistentka potom Dagmar odviezla priamo do ordinácie jej ortopéda. “Mám zlomeninu vonkajšieho členka, k tomu nechodiacu sadru. Naozaj sa s tým zle chodí,“ vysvetlila denníku Aha! Havlová, prečo sa po poliklinike pohybovala na vozíku.

Bolesť zaháňa úsmevom

Vážne zranenie, ktoré si spôsobila na výmoľoch pred svojou vilou v Střešoviciach, herečka znáša statočne. Oblečená v letných šatoch a so slnečnými okuliarmi na očiach rozdávala na poliklinike úsmevy na všetky strany.

“Liečba potrvá až sedem týždňov. Pevne verím, že sa to bude hojiť rýchlejšie, ďakujem za záujem,“ napísala nám bývalá prvá dáma.

Prvá zlomenina bola vážnejšia

Dagmar Havlová mala zlomenú nohu už pred deviatimi rokmi. V roku 2006 spadla zo schodov počas predstavenia Chvíľa pravdy v Divadle na Vinohradoch. Zlomenina ľavej končatiny bola natoľko vážna, že sa niekoľko týždňov pohybovala na vozíku.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie