Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dagmar Havlová: Vážny úraz na ulici
Zdielať na
Showbiznis

Dagmar Havlová: Vážny úraz na ulici

Zdroj: ahaonline.cz

Dnes večer mala odohrať posledné predstavenie tejto divadelnej sezóny. Tešila sa na voľný čas, ktorý venuje vnučkám. Lenže nič z toho sa nekoná. Dagmar Havlová (62) si totiž cez víkend zlomila členok a nemôže teraz prakticky nič robiť.

“Mám zlomeninu vonkajšieho členku, ktorú zavinili výmole na protiľahlom chodníku pred našim domom. Mám barly a nechodiacu sadru,“ napísala denníku Aha! Havlová. Herečka väčšinu dňa trávi doma v Střešoviciach, kde ju navštevujú členovia rodiny. Ďalších šesť týždňov minimálne sadru nedá dole.

“Chcela som napriek zraneniu odohrať predstavenie Rod Glembayov, kde mám hlavnú ženskú úlohu. Ale riaditeľ vinohradského divadla aj môj ortopéd to vzhľadom k náročnej scéne so šmykľavou podlahou zamietli,“ dodala Havlová, ktorá sa ospravedlnila všetkým, ktorí na dnešné predstavenie mierili.

“Noha v nechodiacej sadre pani Havlovej skutočne bráni predstavenie odohrať. Tešil som sa naň tiež, ale musíme, bohužiaľ, urobiť zmenu. Diváci uvidia hru Nevzdávaj to,“ povedal v prehlásení Tomáš Töpfer (64), riaditeľ Divadla na Vinohradoch.

Jej druhá zlomenina

Vdova po Václavovi Havlovi (†75) mala zlomenú nohu už pred deviatimi rokmi. Vtedy spadla zo schodov v priebehu predstavenia Chvíľa pravdy v Divadle na Vinohradoch.

Zlomenina bola natoľko vážna, že sa niekoľko týždňov pohybovala na vozíku. “Okrem rôznych pomliaždenín, natiahnutých väzov, výronov, pomliaždenia kĺbu v chodidle mi našli štyri zlomeniny, z ktorých niektoré boli tzv. lupienkové, kedy väz zostal celý, ale pri náraze so sebou zobral kus protiľahlej kosti,“ popísala vtedy Havlová.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie