Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Smutné spomienky Ivy Janžurovej: Šikanovaná dcéra kvôli sláve matky
Zdielať na
Showbiznis

Smutné spomienky Ivy Janžurovej: Šikanovaná dcéra kvôli sláve matky

Zdroj: ahaonline.cz

Už v detstve okúsila, aké je to byť potomkom slávnych rodičov. Sabina Remundová (42), staršia dcéra Ivy Janžurovej (73), bola niekoľkokrát šikanovaná kvôli svojej matke. Dokonca na ňu zaútočili neznámi ľudia.

Rodičia Sabinu vždy vo všetkom podporovali, rovnako ako jej sestru Theodoru (41). Napriek tomu, že im radili, že umelecký život je veľmi ťažký, Sabina sa prihlásila na konzervatórium - píše ahaonline.cz.

“Mala som asi pätnásť, to už som bola na strednej škole, ma niekto dvakrát napadol na ulici. Určite to boli blázni alebo opilci,“ zverila sa herečka. “Raz sa mi to stalo aj v metre. Nevedela som, čo ten človek chce...“ zaspomínala na nepríjemný zážitok.

“Potom mi napadlo, že si ten dotyčný myslel, že som sa dostala na konzervatórium po protekcii. Vďaka mame,“ dodala Remundová na tlačovke k novej rozprávke Sedem krkavcov, v ktorej hrá zlú kráľovnú.

Hoci je herečkou, Sabina bola vždy veľmi plaché dieťa, ktoré chodilo po ulici so sklonenou hlavou. “Som skôr introvert, ktorý bol rád, keď sa rodina zašila na chalupe a nikto tam neprichádzal na návštevu. Spoločnosť ma skôr desila,“ zverila sa Remundová.

To, že bol o Ivu Janžurovú na filmovom plátne vždy veľký záujem, sa na detstve Sabiny a jej sestry nikdy nepodpísalo. “Mamka bola stále milá, láskavá a vždy si na nás našla čas,“ tvrdí Sabina, ktorá dokonca býva s matkou v jednom dome.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie