Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Božské duo! Angelina Jolie a Brad Pitt spoločne ovládnu kiná na jeseň
Zdielať na

Božské duo! Angelina Jolie a Brad Pitt spoločne ovládnu kiná na jeseň

Zdroj: Isifa

Po rokoch opäť spolu na striebornom plátne! Manželský pár Angelina Jolie a Brad Pitt sa po druhýkrát predstavia divákom v spoločnej snímke. Od filmu Pán a pani Smithovci (2005) ubehlo už desať rokov!

Prvý raz spolupracovali na akčnej komédii Pán a pani Smithovci (2005) a ich stretnutie sa stalo osudové! Príbeh o tom, ako sa hollywoodsky sexsymbol Brad Pitt počas nakrúcania zamiloval do svojej filmovej manželky, vyhlásenej krásky Angeliny Jolie a následne sa rozviedol s herečkou Jennifer Aniston, istotne netreba pripomínať.

O vzťahu Angeliny a Brada sa toho popísalo toľko, že by to vydalo na niekoľko románov. Manželia, ktorí spečatili svoju lásku minulý rok vo Francúzsku, si po desiatich rokoch opäť zahrajú bok po boku. A opäť stvárnia partnerskú dvojicu!

Snímka s názvom By The Sea prinesie príbeh amerického spisovateľa Rolanda (Pitt) a jeho manželky Vanessy (Jolie), ktorí v 70. rokoch cestujú do Francúzska. Počas dovolenky na pobreží čelí pár nevyriešeným problémom.

„Je to príbeh o vzťahu, ktorý vykoľajila strata, o vytrvalosti lásky a o ceste k uzdraveniu a akceptácii,“ uviedla vo Angelina Jolie. 

By The Sea má už stanovenú premiéru - do amerických kín má prísť 13. novembra. Film, ktorý inšpirovala európska kinematografia a divadlo 60. a 70. rokov, režíruje Angelina. Jolie a Pitt sa zároveň zhostili úlohy producentov.

Reprotofo/Daily Mail

Pre ženu

Najčítanejšie