Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Svet dostane novú Laru Croft: Angelina sa nevráti, fanúšikovia chcú Megan Fox
Zdielať na

Svet dostane novú Laru Croft: Angelina sa nevráti, fanúšikovia chcú Megan Fox

Zdroj: Isifa

Akčné dobrodružstvá krásnej Lary Croft budú mať svoje nové filmové pokračovanie, Angelina Jolie si však svoju kultovú rolu nezopakuje. Ktorá herečka sa stane jej náhradníčkou?

Filmy Lara Croft - Tomb Raider (2001) a jeho voľné pokračovanie Lara Croft - Tomb Raider: Kolíska života (2003) sa stretli s veľkým komerčným úspechom.

Snímky si našli veľa priaznivcov aj vďaka krásnej Angeline Jolie (39), ktorá akoby sa pre úlohu sexi archeologičky narodila.

Hoci v čase, kedy Angelina stvárnila dobrodružnú krásku prvý raz, mala už na svojom konte Oscara za vedľajšiu úlohu vo filme Girl, Interrupted (1999), celosvetovú slávu získala až ako Lara.

Angelina Jolie ako Lara Croft

Isifa

V treťom pokračovaní si však už Angelina nezahrá. Tvorcovia filmu hovoria o obsadení oveľa mladšej herečky, no skutočným dôvodom zrejme nebude vek Jolie, ale jej nezáujem o filmový projekt.

Matka šiestich detí a manželka herca Brada Pitta si posledné roky vyberá skôr dramatické úlohy a tiež jej učarovalo režírovanie.

Otázkou teda zostáva, ktorá kráska vyhrá konkurz na postavu Lary. Nahradiť Angelinu Jolie sa zdá takmer nemožné, no fanúšikov by predsa len jedna herečka uspokojila, a to Megan Fox. Pre koho sa však producenti rozhodnú, je zatiaľ vo hviezdach.

isifa

Pre ženu

Najčítanejšie