Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zmeníte na ňu názor? Pozrite, ako sa Angelina (39) zachovala k fanúšičke!
Zdielať na

Zmeníte na ňu názor? Pozrite, ako sa Angelina (39) zachovala k fanúšičke!

Niektorí Angelinu Jolie (39) považujú kvôli charitatívnej práci takmer za sväticu, iní jej stále vyčítajú, že ukradla herečke Jennifer Aniston manžela. Angelina konečne ukázala svoju pravú tvár.

Angelina Jolie opäť ukázala, aké má veľké srdce! Máloktorá hollywoodska celebrita by urobila niečo podobné, ak vôbec...

Angelina bola pozvaná do šou The Daily Show v New Yorku, kde ju čakali desiatky fanúšikov. Slávna herečka sa s priaznivcami fotila, rozdávala úsmevy a autogramy, až kým ju nevyrušil zásah jej ochrankárov.

Hystericky plačúca žena menom Techne prešla cez ochranné bariéry a kričala, že má záchvat paniky. Ochrankári ju odviedli čo najďalej od Angeliny a posadili ju na múrik, kde sa ešte viac rozplakala.

Plačúca fanúšička

Isifa

Miesto toho, aby sa Angelina tvárila, že sa incident nestal, pristúpila k pláčúcej a čudne oblečenej žene, od ktorej sa dalo očakávať čokoľvek.

"Si v poriadku?" spýtala sa Angelina, kľakla si na špinavú a studenú zem a začala jej utierať slzy. Techne zvierala časopisy s Angelinou na titulných stránkach a herečka jej ich všetky podpísala.

Tiež sa s ňou odfotila a zostala pri nej pár minút, kým sa neupokojila. Keď Angie od svojej fanúšičky odchádzala, obe ženy mali úsmev na tvári.

Súvisiace články

Najčítanejšie