Zatiahnuté
18°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Posledná rozlúčka s Paulom Walkerom: Zložili mu nádhernú pieseň, je to HIT!
Zdielať na

Posledná rozlúčka s Paulom Walkerom: Zložili mu nádhernú pieseň, je to HIT!

Rozlúčka s Paulom Walkerom, pri ktorej sa rozplače nejeden fanúšik! Zosnulému hercovi zložili pieseň See You Again a vo videoklipe sú ukážky z filmov Rýchlo a zbesilo. Paul je v nich obklopený tým, čo miloval najviac - priateľmi a rýchlymi autami.

V Hollywoode nie je bohužiaľ raritou, keď tragicky zahynie mladý človek. Herec Paul Walker však naozaj musel byť výnimočný človek, keď ani rok po jeho smrti neprestávajú jeho priatelia a známi trúchliť. Žiadna pretvárka či falošné slzy nehrozia, na to je ich smútok príliš osobný.

Paul sa veľmi zblížil s hercami zo série filmov Rýchlo a zbesilo a spolupráca medzi ním a kolegami Vinom Dieselom či Michelle Rodriguez prerástla do kamarátstva na život a na smrť.

Vin Diesel sa nikdy netajil tým, že ho smrť Paula, ktorého nazýval svojím bratom hlboko zasiahla. Po kamarátovi, ktorý zahynul pri hrozivej autohavárii, dokonca nazval svoju čerstvio narodenú dcérku Pauline.

Preto scény Paula a Vina vo videoklipe k piesni See You Again patria k tým najsmutnejším. Spomínaný song zložil rapper Wiz Khalifa a spevák Charlie Puth. Už teraz je jasné, že z piesne bude hit!

Paul Walker a Vin Diesel

Facebook/Vin Diesel

Pre ženu

Najčítanejšie