Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Rok po smrti Paula Walkera (†40): Vin Diesel spomína, rodina je stále v šoku
Zdielať na

Rok po smrti Paula Walkera (†40): Vin Diesel spomína, rodina je stále v šoku

Jeden nešťastný okamih a navždy zhasol mladý život. Rodičia stratili syna, súrodenci brata, dcéra milovaného otca, priatelia kamaráta, fanúšikovia svoj idol. Na Paula Walkera sa nedá zabudnúť.

Rodina, priatelia a kolegovia z akčnej série Rýchlo a zbesilo si rok po tragickej smrti zaspomínali na herca Paula Walkera, ktorý zahynul 30. novembra 2013.

"Mal som šťastie, že bol mojím veľkým bratom," povedal pre New York Daily News hercov brat Cody (26).

Ten spolu s ďalším súrodencom Calebom pomáhal nakrútiť niekoľko scén zo snímky Rýchlo a zbesilo 7, ktorú plánujú do slovenských kín uviesť 2. apríla 2015.

Paul Walker

Isifa

"Bol dôležitou súčasťou môjho života. Bol naozaj hrdý na to, že bol z neho strýko Pablo. Keď sa narodila moja dcéra Hania Riley, nakrúcali sme Rýchlo a zbesilo 4. Bol jediný, komu som o tom povedal. Práve on ma povzbudil, aby som vošiel dnu a prestrihol pupočnú šnúru," zaspomínal si na Paula jeden z najlepších priateľov herec Vin Diesel.

"Bol dôležitou súčasťou mojej premeny na otca, plnohodnotný člen rodiny s pozitívnym vnímaním sveta. Dnes je to už rok... rok, čo ho oplakávame... to, že tu nie je, mi stále berie dych. Chýbaš nám, Pablo..." napísal na Facebook Vin Diesel. K odkazu pridal fotografiu Paula Wakera s jeho dcérou Haniou Riley.

Bratia, ktorí držali vždy spolu: Cody, Caleb a Paul Walkerovci

Isifa

Otec Paula Walkera sa nedávno pre reláciu Entertainment Tonight vyjadril, že rodina sa stále nedokáže vyrovnať s jeho smrťou.

"Vôbec sa neteším na Vďakyvzdanie, pretože zomrel dva dni po ňom. Myslím, že to tak bude až dovtedy, kým nebudem s ním," vyjadril sa Paul Walker III, pričom prezradil, že sa často vracia na miesto nehody, kde zomrel jeho syn.

Paul Walker s dcérkou Vina Diesela Haniou Riley

Isifa

Na otázku, ako sa s hercovou smrťou vyrovnáva jeho dcéra Meadow, odpovedal otec zosnulého herca, že sa o tom príliš nerozprávajú. "Rodina je v šoku. Myslím si, že sa o tom bojíme spolu hovoriť, som o tom úprimne presvedčený. Príliš to bolí," uzavrel.

Nenechajte si ujsť: Posledný film Paula Walkera (†40): Trailer Rýchlo a zbesilo 7 je na svete!

Miesto nehody Paula Walkera:

Súvisiace články

Najčítanejšie