Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dokončili film Rýchlo a zbesilo. Herci odkazujú: Je pre teba, Paul!
Zdielať na

Dokončili film Rýchlo a zbesilo. Herci odkazujú: Je pre teba, Paul!

Zdroj: Isifa

Siedme pokračovanie úspešnej akčnej série je hotové! Tvorcovia sa však nevedia tešiť naplno. Úspech s nimi nemôže zdieľať ich kolega a kamarát Paul Walker. Ten zahynul v novembri minulého roku pri tragickej autonehode.

O tom, že padla posledná klapka, dali tvorcovia filmu Rýchlo a zbesilo 7 vedieť fanúšikom prostredníctvom sociálnych sietí.

Špeciálnu vďaku venovali hercovi Vinovi Dieselovi (46): "Vin je naším lídrom, ktorý cíti vo svojom vnútri a srdci, čo je pre film správne. Keď sme minulý rok museli zastaviť nakrúcanie, Vin nás opäť spojil a poháňal nás vpred, keď sme to najviac potrebovali. Doviedol nás až k tomuto dňu," napísali.

Nakrúcanie filmu bolo pozastavené práve kvôli šokujúcej smrti Paula Walkera. Skon jedného z hlavných hrdinov kultových filmov neochromil len produkciu, ale aj jeho kolegov.

Herci sa považujú za jednu veľkú rodinu, ktorá spolu drží a navzájom sa podporuje. Nečudo, veď pri prvej časti Rýchlo a zbesilo sa stretli v roku 2001.

Takmer pätnásťročné priateľstvo a vzájomné sympatie viedli k tomu, že Vin Diesel považoval Paula Walkera za svojho brata. Po tragickej nehode sa statočne ujal velebenia jeho pamiatky a niekoľkokrát sa na sociálnych sieťach vyznal so svojou stratou.

"Braček, budeš mi veľmi chýbať. Nebo získalo nového anjela. Cítim sa poctený a požehnaný, že som poznal takého skvelého chlapa. Odpočívaj v pokoji," napísal v jednej z rozlúčok.

 

Paul Walker a Vin Diesel neboli len kolegovia, ale aj kamaráti

Universal Pictures

Za Paulom Walkerom smúti aj Michelle Rodriguez (35), ktorá patrí k hereckému tímu. Na svoj instagramový účet pridala fotografiu z nakrúcania, na ktorej je s Vinom Dieselom.

K obrázku napísala: "Neuveriteľné, že sme zvládli nakrútiť film počas takých bolestivých čias. Ale tento je pre teba, Paul, verím, že si na nás hrdý, ľúbime ťa.“

Paul Walker

Isifa

Nakrúcanie siedmeho Rýchlo a zbesilo pokračovalo od apríla s upraveným scenárom, keďže Paul Walker stihol nakrútiť len približne polovicu potrebných záberov.

Chýbajúce scény dorábali so špeciálnou technikou. A tiež s dvojníkom i bratmi zosnulého herca, Calebom a Codym. Svetová premiéra snímky je určená na 3. apríla budúci rok.

Michelle Rodriguez a Vin Diesel na spoločnej fotografii z nakrúcania Rýchlo a zbesilo

Instagram/Michelle Rodriguez

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie