Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Posledný film Paula Walkera (†40): Trailer Rýchlo a zbesilo 7 je na svete!
Zdielať na

Posledný film Paula Walkera (†40): Trailer Rýchlo a zbesilo 7 je na svete!

Očakávaná ukážka siedmeho pokračovania kultovej filmovej série je tu! V traileri nechýba modrooký Paul Walker, ktorý sa žiaľ premiéry filmu už nedočká.

Herec Vin Diesel, ktorý má na Facebooku neuveriteľných 86 miliónov fanúšikov, prostredníctvom spomínanej sociálnej siete zverejnil trailer k filmu Rýchlo a zbesilo 7

Takmer trojminútová ukážka filmu, ktorý by mal prísť do kín na budúci rok v apríli, sľubuje ozajstný akčný zážitok. V siedmom pokračovaní sa objavia známe tváre z predchádzajúcich častí, ale i celkom noví herci.

V snímke sa budú naháňať na drahých a rýchlych autách herci Dwayne Johnson, Ludacris či Jason Statham a tiež herečky Michelle Rodriguez a Jordana Brewster.

Paul Walker a Vin Diesel

Facebook/Vin Diesel

Chýbať nebude ani ústredná dvojica v zložení herca Vina Diesela a jeho kolegu a priateľa Paula Walkera.

„Je to trpko-sladký pocit,“ vyjadril sa Vin Diesel k traileru. Herec sa so smrťou Paula Walkera, ktorého nazýval bratom, stále nevie vyrovnať.

Walker zahynul v novembri minulého roku pri tragickej autonehode. Nakrúcanie Rýchlo a zbesilo pokračovalo s upraveným scenárom, keďže Paul stihol nakrútiť len polovicu potrebných záberov. Chýbajúce scény sa dorábali špeciálnou technikou, a tiež vďaka pomoci bratov zosnulého herca, Caleba a Codyho.

Nenechajte si ujsť: Vin Diesel (47) zverejnil prvé fotky z filmu Rýchlo a zbesilo 7

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie