Skoro jasno
20°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Hyenizmus! Zneuctil pamiatku Paula Walkera (†40), súd ho poslal do basy
Zdielať na
Showbiznis

Hyenizmus! Zneuctil pamiatku Paula Walkera (†40), súd ho poslal do basy

Zdroj: SITA/AP

Hlúposť nemá medze! Dvaja zlodeji ukradli kus vraku auta, v ktorom zaživa zhorel herec Paul Walker. Svojim lupom sa chválili na Instagrame, teraz sedia v base!

Súd poslal na šesť mesiacov do väzenia Anthonyho Janowa (26), ktorý bol uznaný vinným z krádeže časti auta Paula Walkera.

Herec Paul Walker zahynul vlani 30. novembra pri autonehode v kalifornskom meste Santa Clarita a Janow spolu s kamarátom Jamesonom Wittym sa chceli na jeho smrti nechutne priživiť.

Janowovi udelil súd za krádež, ničenie dôkazov a bránenie vo vyšetrovaní okrem väzenia aj trojročnú podmienku. Dostal rovnaký trest ako jeho spolupáchateľ Witty, ktorého odsúdili už v auguste.

Paul Walker

Isifa

Obaja muži sledovali odťahovú službu, ako odvážala vrak z miesta tragickej nehody. Vo chvíli, keď auto odťahovej služby zastalo na križovatke, vystúpili zo svojho vozidla a z nákladu ukradli časť strechy.

Vodič odťahovacieho auta si to všimol a nahlásil krádež polícii. Tá ukradnutú strechu objavila pri prehliadke Wittyho domu.

Witty bol totiž taký hlúpy, že zverejnil fotografiu strechy na Instagrame a k snímke napísal, že ju ukradol z auta odťahovky. Tak sa vlastne k celému činu priznal. Obaja kamaráti zrejme chceli strechu speňažiť.

Nenechajte si ujsť: Rok po smrti Paula Walkera (†40): Vin Diesel spomína, rodina je stále v šoku

Jasný dôkaz, zlodej sa chválil kúskom zo zhoreného auta na instagrame

Instagram

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie