Zatiahnuté
16°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Heringhová po Tanci snov: Boris ma podporoval len v publiku
Zdielať na

Heringhová po Tanci snov: Boris ma podporoval len v publiku

Niekoľko dní sa verejne špekuľovalo o tom, že Andreu Heringhovú v Tanci snov podporuje sms hlasmi jej partner Boris Kollár. Špekuláciám je koniec. Andrea tanečnú show definitívne opustila.

Po prvom prenose bol na Andreu Boris právom pyšný. Tá skončila s obrovským náskokom na vrchole rebríčka všetkých tancujúcich. "Tak ja som vedel, koľko drela, ale nerátal som, že to takto dopadne," povedal Boris.

Aj Andrey sme sa spýtali, či počitala s takýmto umiestnením a čo podľa nej divákov ovplyvnilo pri zasielaní esemesiek. "Bol to silný príbeh a asi sme boli aj dobrí," myslí si Andrea.

Hlasy jej Boris neposielal

Vlna kritiky na seba nenechala dlho čakať a neprajníci si hneď našli odpoveď. Tá znela, že jej určite hlasy posiela vplyvný podnikateľ. "K tomu sa nebudem vyjadrovať, snáď každý chápe, že to tak nebolo," tvrdí Andrea.

Aj v poslednú nedeľu sa potvrdilo, že Boris ju síce podporoval, ale iba svojou pravidelnou účasťou. Andrea Heringhova v Tanci snov skončila.

Pravdou je, že Andrea prežívala príbeh ťažko chorého Radka veľmi emotívne a počas tancovania sa s rodinou veľmi zblížila. Bude jej chýbať aj Michal, s ktorým takmer denne trénovala. "Ja si myslím, že sme do toho tanca dali maximum," dodáva modelka.

S Andreou Heringhovou sa rozprávala redaktorka Alexandra Orviská:

Súvisiace články

Najčítanejšie