Polojasno
17°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Modelka Heringhová (31): Stále len rodím deti Kollárovi!
Zdielať na
Showbiznis

Modelka Heringhová (31): Stále len rodím deti Kollárovi!

Milionár a multiotecko Boris Kollár má veľkú rodinu. Vianoce sú čoskoro tu, tak mu dá kupovanie darčekov pravdepodobne poriadne zabrať. Jeho partnerka Andrea Heringhová je zas poriadne vyťažená. Poslednú dobu vraj len rodí.

"Neteším sa na lyžovačku, ale skôr na teplo. Na lyžovanie nebol čas, pretože som poslednú dobu len rodila," priznala modelka Andrea Heringhová, ktorá si však tento rok lyžovačku nenechá ujsť!

A ako bude prominentný pár tráviť Vianoce? "Celá naša rodina sa konečne stretne doma v Bratislave. Ráno pozbieram všetky deti a pôjdeme ku kamarátovi na punč a na pagáče. Deti si dajú čaj," upresňuje podnikateľ Boris Kollár.

Takúto pomoc by prijala asi každá žena, aby ju muž na Štedrý deň takto odbremenil. Potom si môže gazdinka pripraviť v pokoji všetky dobroty na štedrovečerný stôl. "Mám celý Štedrý deň stres, neviem čo skôr a takto mi to vyhovuje. Večer sa stretneme celá rodina pri sviatočnom stole," neskrýva nadšenie Andrea.

Niekto má stres z pečenia a príprav a niekomu najväčší stres robia darčeky. "Som dosť nezodpovedná a darčeky kupujem na poslednú chvíľu. Tento rok to chcem stihnúť včas," priznáva modelka. A čo Boris? "Ja nemám kúpený ešte ani jeden darček. Nestíhal som," dodáva multiotecko.

Podľa prominentného páru Vianoce u nich doma vyzerajú už inak. "Posledné roky sú Vianoce u nás doma hlavne o rodinnej pohode. Na darčekoch mi už vôbec nezáleží. Hlavné je, aby boli spokojné deti," dodala modelka Heringhová.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:45!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie