Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Andrea Heringová (31) ignoruje médiá
Zdielať na
Showbiznis

Andrea Heringová (31) ignoruje médiá

Vedeli ste o Andrei Heringhovej, že to je žena do voza aj do koča? Má tri deti, a ako ona sama hovorí, vie sa o ne výborne postarať. Lenže s Borisom si dali sľub, že sa o rodine na verejnosti vyjadrovať nebude,ale.... Dodržia tento sľub?

"Mi je takto lepšie, keď sa o mne nevie a rodinku si užívam," hovorí. Občas sme mali pocit, akoby sa Andrea dokonca pred novinármi ukrývala. "No, ja sa neukrývam, len mám toho trošku viac," dodáva.

S narodením jej tretieho synčeka jej pribudli radosti, aj starosti. Andrea sa rozhodla venovať len svojej rodine. Aj keď by to o nej málokto povedal, v domácnosti sa vie poriadne obracať. Upratať, navariť a obriadiť tri deti je pre ňu bežná vec.

Andrea svoj život nezmenila ani po tom, ako sa dala dokopy s Borisom Kollárom. Žena do koča aj do voza sa prosto v živote nestratí. Aj ona však priznáva, že tri deti jej dajú poriadne zabrať.

"Určite je to únavné, ale ja sa nad tým až tak nezamýšľam," pokračuje modelka. Ako rodina si občas doprajú aj slnečnú Floridu, kde Boris nedávno kúpil vlastnú vilu. Andrea ale tvrdi, že všade dobre, doma najlepšie.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie