Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Multiotecko Boris Kollár (47): Takto som začínal...
Zdielať na
Showbiznis

Multiotecko Boris Kollár (47): Takto som začínal...

Zdroj: ISIFA

Podnikateľ Boris Kollár je v mediálnych sférach známy predovšetkým ako multiotecko. Teda ako chlapík, ktorý stvoril 7 detí. Každé má s inou ženou. Teda takmer každé. Dve má s Andreou Heringhovou. Ale môže si to dovoliť!

Isté uznáte, že uživiť toľko hladných krkov dá dosť práce. Na druhej strane však treba povedať, že keď na to niekto má, tak je to práve Boris Kollár. Pred dvomi rokmi priznal, že jeho majetok sa pohybuje na hranici 66-miliónov eur. Môže teda dopriať svojim ratolestiam dostatok financií na luxusný život.

Nebolo tomu ale vždy tak. Za to, že si žije tak, ako si žije, môže náhoda a chuť riskovať. Len nedávno sa stretol so svojimi starými priateľmi a trošku si zaspomínali na staré časy. Dvadsiate výročie vzniku Asociácie nezávislých rozhlasových a televíznych staníc bolo presne takouto príležitosťou. VIAC TU.

"Fun rádio je prvé rádio, ktoré začalo vysielať a ja som v ňom od roku 1999, takže dá sa povedať, že teraz to bude 14. rok. Ja som rád, že som v tomto biznise zotrval a možno sa budeme ešte tak trošku rozširovať," povedal Boris Kollár.

"Ja som len chcel, aby mi zverejnili reklamu. No a skončilo to tak, že som to rádio kúpil,"   hovorí so smiechom Boris Kollár."Francúzi boli vtedy ochotní sa s niekým stretnúť, prípadne rádio predať,"dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie