Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Čviriková Hriadelová a Jurčovič sa premenili na parketovú levicu a leva
Zdielať na

Čviriková Hriadelová a Jurčovič sa premenili na parketovú levicu a leva

Moderátorka Lenka Čviriková Hriadelová a meteorológ Najlepšieho Počasia Peter Jurčovič sa zmenili na tanečníkov. Na konci Novín si spolu zatancovali Macarenu.

Po moderátoroch Sarnovskom, Ležovičovi, Mečiarovi a Barmošovej prišiel rad aj na šporťáčku Lenku Čvirikovú Hriadelovu a meteorológa Petra Jurčoviča.

V priamom prenose si na záver spravodajského bloku zatancovali spolu v štúdiu svetoznámu Macarenu. Uviedli pri tom obsah svojich relácií.

Keď Peter Jurčovič začal rozprávať o snehu, Lenka sa zhrozila. Jej choreografiu to však neovplyvnilo. 

Pozrite si záver spravodajskej relácie Noviny:

Happy vo verzii TV JOJ

To, že moderátorka Lucia Barmošová je ostrieľaná parketová levica je dobre známe. Nezdráha sa tancovať ani v štúdiu počas priameho prenosu! Svojich moderátorských kolegov tentokrát nechala tak a namierila si to za kamery!

<section class="box box-ad"> </section>

Na záver Novín televízie JOJ sa opäť tancovalo a v štúdiu to vrelo. Za tónov známej piesne Happy od amerického hudobníka Pharrella Williamsa to počas priameho prenosu roztočila moderátorka Lucia Barmošová s ľuďmi zo štábu!

Na parketových levov sa zmenili aj moderátori Novín Ján Mečiar a Ľuboš Sarnovský spolu so šporťákom Radom Ležovičom. Zatancovali si na známy hit Stand by me.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie