Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Barmošová s Ležovičom predviedli to, čo sa len tak ľahko nevidí
Zdielať na

Barmošová s Ležovičom predviedli to, čo sa len tak ľahko nevidí

Televízia JOJ v nedeľu odštartovala projekt Tanec snov. V rytme tanca cha-cha sa niesol aj záver vysielania novín. Priamo v štúdiu to roztočili aj moderátori Lucia Barmošová a Radovan Ležovič.

Moderátorka spravodajskej relácie priznala, že choreografiu vymysleli s Radom, ako sa hovorí, na kolene.

"S Radom sme oprášili naše základy tanca a za 5 minút bola naša skromná choreografia na svete. Vytvorili sme si ju rýchlo, nebol čas a napokon, veď išlo len o zábavu," povedala moderátorka Barmošová.

"Dnes večer, už o pár minút, sa môžete tešiť aj na moju druhú kolegyňu Adrianu, tancovať budú napríklad aj Diana Mórová z Paneláku, Ján Dobrík z Divokých koní, či spevácke hviezdy Kristína a Kuly," rozprával počas tanca svojich kolegov moderátor Ján Mečiar.

Ak ste noviny nevideli, pozrite si záznam posledných minút:

Od nedele už nie sú len herci, moderátori či speváci, ale i tanečníci. Herec Lukáš Latinák si verí, hoci podľa jeho tanečnej lektorky, je hluchý. Speváčka Kristína sa zase nechá prekvapiť. Všetkých ale spája myšlienka pomôcť niekomu.

facebook/ tanec snov-oficiálna stránka

Nielen krásna tvárička a dokonalá postava, ale najmä charizma a srdce. To bol základ pri výbere vhodných adeptov do novej súťaže TV JOJ Tanec snov. "Má to byť o tanečníkoch a výkonoch," potvrdzuje moderátor Vilo Rozboril.

Súvisiace články

Najčítanejšie