Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šou Tanec snov: Tréningy sú drina, tvrdia súťažiaci
Zdielať na

Šou Tanec snov: Tréningy sú drina, tvrdia súťažiaci

Od nedele už nebudú len herci, moderátori či speváci, ale i tanečníci. Herec Lukáš Latinák si verí, hoci podľa jeho tanečnej lektorky je hluchý. Speváčka Kristína sa zase nechá prekvapiť. Všetkých ale spája myšlienka pomôcť niekomu.

Hodiny príprav a tvrdej driny už majú svoje prvé výsledky. "S Lukášom je veľká sranda, no hudbu až tak nepočuje," tvrdí lektorka z Riverpark Dance School Natália Glosíková.

So slovami lektorky súhlasí aj sám herec. No priznáva, že sa snaží. "Každý tréning je iný. Raz to ide lepšie, inokedy horšie. Väčšinou si ale nepamätám choreografie a nepočujem ani rytmus," dodáva Lukáš.

Lukáš so svojou tanečnou partnerkou chcú tancom pomôcť handicapovaným deťom v detskom domove v Prešove.

Radosť z príprav

S radosťou na tréningy chodí i speváčka Kristína. "S jej tanečným partnerom sú mladí, pokojní, počúvajú a poslúchajú," dodáva Natália.

"Tancujem pre kamarátov z detského domova. Nemajú strechu nad hlavou," priznáva súťažiaci v šou Tanec snov Karol Kotlár.

Obaja ale priznávajú, že hoci sa tešia na tréningy, lektorka im nedá nič zadarmo. "Prípravy sú náročné. Nie som profesionálka, je to ťažké, ale inšpirujúce," dodáva speváčka Kristína.

Herci či speváci tvrdo trénujú, aby sa v šou Tanec snov predviedli čo najlepšie:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie