Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mečiar, Sarnovský, Ležovič: Bez tejto ženy sme stratení!
Zdielať na

Mečiar, Sarnovský, Ležovič: Bez tejto ženy sme stratení!

Moderátori večerného spravodajstva odkryli tajomstvo ich úspešnej minulotýždňovej choreografie. Za všetkým stála jedna mladá žena!

Tajomná žena

Volá sa Dominika a moderátori z nej nespustili oči! Ruky a nohy by jej bozkávali, nasľubovali možné aj nemožné, len aby v nedeľu 15. marca prišla. Nemuseli, ona to totiž urobila s radosťou. " Nemohla som ich v tom nechať! Preto som počas vysielania stála pod kamerou, aby mali istotu, že pôjdu do rytmu a že všetko dobre dopadne."

Začiatky

Ako istotne viete, záver nedeľňajších Novín Tv Joj, bol tanečný. Takéto ukončenie seriózneho spravodajského formátu odštartovali ľahkou choreografiou týždeň predtým Lucia Barmošová a Radovan Ležovič. Keďže Adriana súťaží v šou Tanec snov a Lucia bola v osudnú nedeľu súčasťou poroty, v Novinách vedľa seba sedeli bok po boku Ján Mečiar a Ľuboš Sarnovský.

topstar.sk

Takáto situácia sa už stala, no to čo sa udialo na konci vysielania asi nikto nečakal. Vy už viete že namiesto klasického záverečného chatovania s Radom Ležovičom a čítania zahlásenia pri moderátorskom pulte, naši moderátori stáli pekne v pozore vedľa svojho bezpečného prístavu a „pohupovali“ sa do rytmu piesne Stand by me od Ben E. Kinga. "Pôvodne sa malo tancovať na skladbu z filmu Men in black."

topstar.sk

Muži v čiernom niéééé

"Nakoľko sa tohto chalani veľmi obávali lebo tušili, že by to bolo pre nich ťažké, vybrali sme inú skladbu, ktorú navrhol Ľuboš, tak aby to bolo pre nich komfortnejšie a menej náročné.“ Dodáva Dominika, ktorá má na ich takmer bezchybnom výkone veľkú zásluhu aj preto, že bola na dosah a ukazovala im kroky.

topstar.sk

"Spolu s Darkom Haraksinom sme ich naučili veľmi jednoduché, základné jednokročky, ktoré sme trochu poobmieňali, aby choreografia nebola monotónna a hlavne tak, aby si ich do nedele zapamätali. Nakoľko nie sú profesionálni tanečníci, chceli sme dosiahnuť to, aby pôsobili spontánne." A to aj docielili. Výsledok ste videli a podľa diváckych ohlasov, mala ich spoločná snaha, úspech.

Čo to o Dominike

Dominika pracuje v TV JOJ ako produkčná, no zaregistrovať ste ju mohli aj ako hviezdu jojkárskej tanečnej skupiny Joj News Dance Group.

topstar.sk

Tanec má v krvi, veď ho 17 rokov profesionálne drela. Venovala sa hip hop-u, street dance, osvojené má aj základy klasického a jazzového tanca.

topstar.sk

Vidieť ste ju mohli v projektoch akými sú: Slávik, OTO, Showdance a mnohé iné. Účinkovala v muzikáloch: Príbeh ulice či Boyband.

Na videu si môžete pozrieť tanečnú skúšku a prípravy na ich malú exhibíciu. Pozornému oku diváka neujde ani Dominika, ktorú vidieť v akcii ako moderátorom udáva rytmus, navyše tam nájdete aj ich bezprostrednú reakciu keď sa objavila na skúške a iné, doposiaľ nezverejnené ukážky.

Pozrite si, ako traja chlapi poslúchali jednu ženu:

Súvisiace články

Najčítanejšie