Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Z Tanca snov uniklo video, ktoré nemalo: Toto je náhradník za Dobríka!
Zdielať na

Z Tanca snov uniklo video, ktoré nemalo: Toto je náhradník za Dobríka!

Na to, aby tanečníci predvádzali bezchybné siluety a kreácie, musia byť fit a zdraví. O tom vie svoje herec Ján Dobrík, ktorý momentálne súťaží v šou televízie JOJ Tanec snov. Už vyše týždňa ho kvári infekčné ochorenie. Štáb relácie má však za sexi herca náhradníka! Vyplýva to z videa, ktoré uniklo deň pred prenosom.

Slovenský sexsymbol

Cez týždeň sa objavili informácie, že herec Ján Dobrík má vážne infekčné ochorenie. "Je na tom zlé, má pásový opar," uviedol moderátor Tanca snov Vilo Rozboril.

Dobrík bol hospitalizovaný po infekčnom ochorení. A tak sa štáb relácie rozhodol pre náhradu! Herca nahradí ďalší sexsymbol Ján Koleník!

Topstar.sk získal videozáznam zo sobotňajšieho nácviku choreografie, podľa ktorého môže byť hviezda seriálu Panelák viac ako zdatným náhradníkom.

Otázne je, čo bude s Koleníkom ďalej a či pôjde len o jednorázový záskok. Záležať zrejme bude na zdravotnom stave Jána Dobríka.

Bolo to ubolené

So svojou partnerkou Dominikou Dobrík absolvoval len jeden tréning. Na ústach mali rúšky. "V zásade nemohli vôbec trénovať... Celé to bolo veľmi ubolené. On sa nemohol hýbať," opisuje problémy herca Jána Dobríka Rozboril.

Herec do poslednej chvíle chcel tancovať, na zdravotný stav mu to nedovoľuje a preto vznikali špekulácie, kto hlavného hrdinu seriálu Divoké kone nahradí.

"Viem si teoreticky predstaviť, že by došlo k istému záskoku. Je to podmienené tým, že niekto musí súhlasiť, že by za toho Jána zatancoval. A niekto by musel zatancovať quickstep," povedal v magazíne TOPSTAR ešte v piatok Rozboril. V sobotu už uniklo video, v ktorom s Dominikou tancuje iný fešák.

Facebook/Oficiálna stránka Tanec snov

Pozrite si video z tréningu:

Dobrík so svojou partnerkou Dominikou Geregovou tancujú pre detskú onkológiu v Banskej Bystrici.

Súvisiace články

Najčítanejšie