Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Netuším, čo bude s Tancom snov, priznáva Vilo Rozboril
Zdielať na

Netuším, čo bude s Tancom snov, priznáva Vilo Rozboril

Vilo Rozboril je chorý! Ján Dobrík je chorý! Čo sa bude diať v nedeľu na prenose? O šou Tanec snov exkluzívne prehovoril v relácii Topstar moderátor Vilo Rozboril.

"Mám pocit, že sme všetci chorí," povedal na úvod rozhovoru Rozboril.

Už minulý týždeň bola chorá Ivana Christová. "Ivana Christová to začala, v piatok ráno to sklátilo mňa," tvrdí Rozboril.

Tréning s rúškou

Cez týždeň sa objavili informácie, že herec Ján Dobrík má vážne infekčné ochorenie. "Ten je na tom zlé, má pásový opar," uviedol Rozboril. Dobrík bol hospitalizovaný na infekčnom ochorení.

So svojou partnerkou Dominikou absolvovali len jeden tréning. Na ústach mali rúšky. "V zásade nemohli vôbec trénovať... Celé to bolo veľmi ubolené. On sa nemohol hýbať," opisuje problémy herca Jána Dobríka Rozboril. 

Moderátor šou si netrúfol vôbec povedať, ako to v nedeľu celé dopadne. Dúfa ale, že hlavný hrdina seriálu Divoké kone, do súťaže vráti. "Viem si teoreticky predstaviť, že by došlo k istému záskoku. Je to podmienené tým, že niekto musí súhlasiť, že by za toho Jana zatancoval. A niekto by musel zatancovať quickstep," dodáva Rozboril.

Dobrík so svojou partnerkou Dominikou Geregovou tancujú pre detskú onkológiu v Banskej Bystrici.

Štvrtým porotcom Barmošová

Kým v úvodnom kole bol štvrtým porotcom herec Ján Koleník, v nedeľu ho vystrieda tvár spravodajskej relácie Noviny Lucia Barmošová. Tá minulý týždeň ukázala priamo na konci Novín, že s tancom nemá problém.

Rozboril zároveň uviedol, že je to poslednýkrát, čo je štvrtý porotca známy v predstihu. "Možno si aj na začiatku strihnú niečo vzrušujúce s jedným pánom z poroty," prezradil Rozboril.

Quickstep a rumba

V nedeľu budú súťažiaci tancovať quickstep a rumbu. Rozboril sa na prenos teší. "Rumba je síce pomalý latinsko-americký tanec, ale tá pomalosť je veľmi elektrizujúca. To je o tom, že sa to pomaly vlní. Je to veľmi vzrušivé a vzrušujúce," dodáva Rozboril

Pozrite si exkluzívny rozhovor Alexandry Orviskej a Vila Rozborila:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie