Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
HAPPY vo verzii TV JOJ. Barmošová roztancovala i štáb
Zdielať na

HAPPY vo verzii TV JOJ. Barmošová roztancovala i štáb

To, že moderátorka Lucia Barmošová je ostrieľaná parketová levica je dobre známe. Nezdráha sa tancovať ani v štúdiu počas priameho prenosu! Svojich moderátorských kolegov tentokrát nechala tak a namierila si to za kamery!

Na záver Novín televízie JOJ sa opäť tancovalo a v štúdiu to vrelo. Za tónov známej piesne Happy od amerického hudobníka Pharrella Williamsa to počas priameho prenosu roztočila moderátorka Lucia Barmošová s ľuďmi zo štábu!

Zatiaľ čo minulotýždňoví tanečníci Ján Mečiar a Radovan Ležovič spokojne sedeli na svojich moderátorských kreslách, Lucia do tanca vyzvala kameramanov, osvetľovača i maskérku.

Tí sa spočiatku zdráhali, ale nakoniec to naplno rozbalili.

Veď posúďte sami:

Prekvapenie v priamom prenose

Tanečná bodka nebola v štúdiu žiadnou novinkou. Keď televízia JOJ odštartovala projekt Tanec snov, tancom žilo i vysielanie Novín. Priamo v štúdiu vtedy predviedli svoje tanečné umenie moderátori Lucia Barmošová a Radovan Ležovič.

"S Radom sme oprášili naše základy tanca a za 5 minút bola naša skromná choreografia na svete. Vytvorili sme si ju rýchlo, nebol čas a napokon, veď išlo len o zábavu," povedala na margo nečakaného záveru serióznej spravodajskej relácie Lucia. 

Pozrite sa:

Traja tanečníci

O týždeň neskôr, moderátor Športu Rado Ležovič vymenil blondínku Barmošovú za dve brunetky. Presnejšie povedané, dvoch brunetov - Ľuboša Sarnovského a čerstvého držiteľa sošky OTO Jána Mečiara.

Pred prenosom si všetci traja choreografiu poctivo nacvičili a naživo zo seba vydali maximum. A nebolo to zbytočné, zožali obrovský úspech. 

Pozrite si ich výkon:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie