Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hotové orgie! Rozvalený Justin Bieber si vyberal z desiatok roztúžených dievčat!
Zdielať na

Hotové orgie! Rozvalený Justin Bieber si vyberal z desiatok roztúžených dievčat!

Zdroj: Isifa

Ani sultán sa nemá lepšie! Justin Bieber žúroval v Miami a mohol si vyberať z húfu mladých žien, ktoré sa snažili zaujať jeho pozornosť. Nakoniec však naňho zavolali políciu!

Spevák Justin Bieber nedokáže prestať oslavovať! Prvého marca dovŕšil dvadsaťjeden rokov a usporiadal veľkolepú párty na súkromnom ostrove v Karibiku. Z bujarej žúrky uniklo video polonahého Biebera tancujúceho s fľašou šampanského.

Kanaďan však oslavoval aj tento víkend v slnečnom Miami. Deň pred večierkom trávil pri bazéne, pohodlne rozvalený na lehátku. Napriek tomu, že bol spevák v súkromnom rezorte, strážili ho štyria členovia jeho ochranky.

Okolo speváka chytajúceho bronz bola natiahnutá čierna páska, za ktorú sa dostali len vyvolení. Presnejšie povedané, len vyvolené. Justin Bieber si so záujmom obzeral rozradostenú tlupu dievčat.

Počas večernej oslavy však z neznámych dôvodov ochrankári niekoľko dievčat vyhodili. Mladé ženy si nestihli vziať svoje osobné veci, a tak zavolali políciu. Po príchode mužov zákona sa konflikt nakoniec vyriešil a dievčatá na párty zostali. 

Najčítanejšie