Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Bieber ukončil debaty o veľkosti svojej mužskej pýchy: Zverejnil šokujúcu fotku!
Zdielať na
Hudba

Bieber ukončil debaty o veľkosti svojej mužskej pýchy: Zverejnil šokujúcu fotku!

Zdroj: Instagram/ Justin Bieber

Speváka Justina Biebera (20) nenechali chladným nekonečné diskusie okolo veľkosti jeho “vybavenia“, ktoré neutíchajú od zverejnenia pikantnej reklamy pre značku Calvin Klein. Svoju mužnosť sa rozhodol dokázať vďaka pikantnej fotografii.

Justin Bieber na sociálnej sieti Instagram zverejnil veľmi odvážnu snímku. Spevák sa dosiaľ nevyjadril k mediálnemu šialenstvu, ktoré spustila reklama pre značku Calvin Klein, no zjavne mu došla trpezlivosť. Idol miliónov dievčat čelil obvineniam, že mu graficky zväčšili svaly i rozkrok, aby na fotografiách pôsobil zvodnejšie. 

Bieber sa na klebety rozhodol reagovať naozaj svojsky. Na sociálnej sieti Instagram zverejni obrázok z kúpeľne, na ktorom je polonahý. Justina so strapatými vlasmi zahaľuje len biely uterák, pod ktorým sa jasne črtá jeho mužská pýcha.

Justin Bieber

Instagram/ Justin Bieber

Bieber pre módny dom Calvin Klein pózoval len v spodnej bielizni a práve fotografia v bielych boxerkách vzbudila najväčší záujem verejnosti. Mnohé médiá prišli so zaručenými informáciami, že svaly, rovnako ako rozkrok speváka, boli graficky upravené, aby vyzerali väčšie. 

Internetové médium Breatheheavy.com dokonca prinieslo fotografiu, ktorá zachytávala Justina pred grafickou úpravou. Popová hviezda je na obrázku výrazne chudšia a jej rozkrok oveľa menší.

Pod hrozbou súdu od Justinových právnikov nakoniec stránka uznala, že obrázok nie je pravý a spevákovi sa ospravedlnila.

Justin Bieber však nemôže poprieť, že mu grafici na bilboardoch pridali mužné ochlpenie: Justinovi na plagátoch pribudli umelé chlpy!

Fotografia pred grafickou úpravou bola vyhalsená za podvod

breatheheavy.com

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie