Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Justin Bieber (21) si nalial na hlavu peroxid: Ako blondín vyzerá hrozne!
Zdielať na
Hudba

Justin Bieber (21) si nalial na hlavu peroxid: Ako blondín vyzerá hrozne!

Zdroj: Isifa

Spevák Justin Bieber už podozrivo dlho nič nevyparatil, a tak si z dlhej chvíle prefarbil vlasy na blond, či skôr na farbu mladých kuriatok. Vraj chcel vyzerať ako rapper Eminem, no od toho má na míle ďaleko...

Milióny hysterických fanúšičiek odpustili Justinovi Bieberovi všetko. Jeho lásku k marihuane a alkoholu, vyčíňanie v nočných kluboch, problémy so zákonom.

Dokonca mu fanúšičky veľkodušne prepáčili aj to, ako sa nepekne zachoval k svojej priateľke Selene Gomez, ktorú neustále podvádzal, dohnal k nervovému zrúteniu a pred par týždňami odkopol po stý raz.

Justinov posledný počin, ktorý nikomu neublížil, však paradoxne fanúšičky poriadne rozčúlil! Lebo Justinove vlasy sú pre ne posvätné!

Justin Bieber

Reprofoto: Mirror

Bieber chcel zmeniť imidž, a tak si nechal odfarbiť vlasy na blond. Farba mu však poriadne nevytiahla jeho tmavé vlasy a preto chodí spevák po svete so žltým hniezdom na hlave.

Fanúšičky zúria, že sa ich idol nechal takto doriadiť, iní sa zas bavia na jeho účet. Na sociálnych sieťach sa objavujú stovky obrázkov, ktoré si robia žarty z Justinových vlasov. Jeho snaha vyzerať ako drsný rapper Eminem mu teda nevyšla.

Nenechajte si ujsť: VIDEO: Justin Bieber sa vyzliekol na pódiu, dav ho vypískal

Justin Bieber sa stal terčom vtipov

Twitter

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie