Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Justin Bieber (20) dostal opäť želiezka, no Selene Gomez (22) to neprekáža!
Zdielať na
Hudba

Justin Bieber (20) dostal opäť želiezka, no Selene Gomez (22) to neprekáža!

Zdroj: Instagram/Justin Bieber

Problémový spevák opäť vystrája! Justin Bieber sa stal účastníkom nehody a následne sa pobil so šoférom auta.

Pokojné obdobie netrvalo dlho! Zdalo sa, že kanadský spevák Justin Bieber sa po problémoch so zákonom konečne umúdril a začal sekať dobrotu. No bol to len klam! Opäť má na krku súdne ťahanice a za všetko si môže sám.

Idol zamilovaných tínedžeriek si znovu pár hodín posedel v policajnej cele. Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého Justina Biebera zadržala polícia v piatok 29. augusta.

Spevák v kanadskom Ontariu predvádzal nebezpečnú jazdu na štvorkolke a stal sa účastníkom nehody. Miesto toho, aby problém vyriešil s chladnou hlavou, pobil sa so šoférom auta, do ktorého vrazil!

Justin Bieber na štvorkolke

Isifa

Justin je už na slobode, no incident bude mať právnu dohru. Nespratník by sa mal zodpovedať za svoje činy pred súdom ešte tento mesiac.

Viac ako hudbou sa momentálne Bieber prezentuje porušovaním zákona. Len v auguste uzavrel dohodu o vine a treste v súvislosti s januárovým zatknutím za šoférovanie pod vplyvom alkoholu a drog. Justina zatkla polícia, keď sa bez platného vodičského preukazu zúčastnil nelegálnych pretekov v obytnej zóne.

Justin Bieber a Selena Gomez sú opäť spolu

Instagram/Justin Bieber

Bieber sa k činom priznal a prokurátor stiahol obvinenia. Sudca spevákovi následne nariadil absolvovať kurz na zvládanie hnevu, darovať 50-tisíc amerických dolárov na detskú charitu a tiež sledovať videá o tragických dôsledkoch šoférovania pod vplyvom alkoholu. Tento "trest" zdá sa Justinovi nestačil.

Okrem blížiaceho sa súdu má Justin ešte jednu novinku. Opäť začal randiť so speváčkou a herečkou Selenou Gomez. Pár spolu strávil týždeň v Kanade a spevák zverejnil ich spoločné video i fotku na sociálnej sieti Instagram.

Bieber je vlastníkom obrovského vozového parku, má napríklad červené ferrari či audi s leopardím vzorom

Instagram/Justin Bieber

Zdá sa, že krásna tmavovláska sa od svojej prvej veľkej lásky nevie odpútať napriek tomu, že ju Justin nejedenkrát podviedol a podľa Seleninej rodiny a známych na ňu nemá dobrý vplyv.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie