Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Neuveríte, koho zbalil! Bieber sa ručičkuje s o 20 rokov staršou modelkou!
Zdielať na

Neuveríte, koho zbalil! Bieber sa ručičkuje s o 20 rokov staršou modelkou!

Zdroj: Isifa

Cez víkend obleteli svet obrázky, na ktorých sa Justin Bieber drží ruka v ruke so slávnou topmodelkou. Pre záletného speváka rande s modelkou nie je nič nezvyčajné, keby známa krásavica nebola vo veku jeho matky a o hlavu vyššia!

Najprekvapivejšia dvojica tohto roka! Čo majú spolu Justin Bieber (20) a Naomi Campbell (44)? Touto otázkou sa momentálne zaoberá nejedno zahraničné médium.

Mladého speváka a jednu z najznámejších modeliek na svete zachytili paparazzi ruka v ruke cez víkend v New Yorku. Medzi popovou hviezdou a ebenovou kráskou je dvadsaťštyriročný vekový rozdiel a tiež nezanedbateľný výškový rozdiel.

Naomi zorganizovala charitatívnu módnu šou Fashion for Relief v sobotu na Valentína. Jedným z VIP hostí bol aj spomínaný Bieber, ktorý sa s Campbell objavil v zákulisí. Justin si pomedzi fotografov hrdo viedol legendárnu modelku.

Zdá sa, že Bieber a Campbell si padli do oka, ale zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že by boli viac ako priatelia. Skutočnosť, že by sa životom ostrieľaná modelka rozhodla randiť s mladučkým spevákom je takmer nepredstaviteľná. A predsa...

Justin sa nikdy netajil svojou slabosťou pre modelky, hoci sa pravidelne stretáva s kráskami ako Kendall Jenner (19) či Hailey Baldwin (18), ktoré sú bližšie jeho veku.

Tiež sa hovorí, že strávil horúcu noc s bývalou ženou herca Orlanda Blooma Mirandou Kerr (31), ktorá v tom čase bola už matkou.

Isifa

Najčítanejšie