Jasno
19°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
VIDEO: Polonahého Justina Biebera brutálne obhádzali vajíčkami!
Zdielať na

VIDEO: Polonahého Justina Biebera brutálne obhádzali vajíčkami!

To muselo byť poriadne nepríjemné! Spevák Justin Bieber frajersky vystavoval svoje polonahé telo, no miesto obdivných pohľadov zožal vajíčkovú sprchu!

Justin Bieber robil posledné dva roky jeden prešľap za druhým. Šoféroval pod vplyvom alkoholu, vodil si domov striptérky a dokonca so svojimi kamarátmi obhádzal vilu svojich susedov stovkami vajíčok, čím im spôsobil značnú finančnú ujmu.

Bieber sa správal ako nevychovaný chuligán a hoci zakaždým tvrdil, že ho to mrzí, vzápätí spravil niečo, čím pobúril opäť verejnosť. Zdá sa však, že spevák už konečne dospel a chce o tom presvedčiť aj svojich sklamaných fanúšikov.

Nedávno sa vo videu ospravedlnil za svoje činy a vyhlásil, že chce byť lepším človekom. A naozaj. Prestal chodiť na divoké žúrky a počas vystúpení v televíznych šou pôsobí skromne, akoby celkom zabudol na svoje arogantné vystupovanie.

Justin tiež ukázal, že si zo seba dokáže vystreliť. Objaví sa v komediálnej šou Comedy Central, pre ktorú už stihol nakrútiť upútavku. V nej si prihládza vlasy, ukazuje svaly a nakoniec rozpaží ruky, aby bol zbombardovaný vajíčkami.

"Pozrite sa, Justin pochopil, ako sa cítil ten úbohý bezbranný dom," napísali tvorcovia šou ku krátkemu videu. Narážali tak práve na spomínanú vajíčkovú aféru.

Instagram/Justin Bieber

Najčítanejšie