Zatiahnuté
15°
Bratislava
Júlia, Juliana
22.5.2024
Zabávač Petr Novotný: Po mŕtvici sa vracia do televízie
Zdielať na

Zabávač Petr Novotný: Po mŕtvici sa vracia do televízie

Zdroj: blesk.cz

Petr Novotný (67) pred rokom a pol prekonal mozgovú mŕtvicu, ochrnula mu polka tela a prestal rozprávať. Lekárske prognózy neboli priaznivé, ale zabávač je z najhoršieho vonku. A už o mesiac má v pláne sa vrátiť na televíznu obrazovku.

Naposledy sa Novotný v spoločnosti objavil v januári. Spoločne s manželkou Mirkou prišiel na premiéru Modelky s.r.o. V stredu ho na párty vytiahla dcéra Lenka s manželom Honzom.

“Otec ani nevedel, že ideme na večierok. Proste sme ho naložili do auta a priviezli sem. Potrebuje ísť občas medzi cudzích ľudí,“ prezradila Blesku Lenka, ktorá si v centre Prahy otvorila cukráreň.

Novotný sa hneď po príchode usadil k stolíku, ku ktorému neustále niekto chodil porozprávať sa s ním. “Cítim sa dobre a už i celkom dobre hovorím. Občas si na niečo neviem spomenúť, ale vďaka vnučkám, s ktorými trénujeme rozprávanie, je to oveľa lepšie."

Petr Novotný s dcérou Lenkou a synom Pavlom.

blesk.cz

"Už sa pomaly vraciam do práce. O mesiac začnem nakrúcať pre TV Barrandov a na to sa veľmi teším. Práca mi už chýba,“ zveril sa Blesku zabávač.

Súvisiace články

Najčítanejšie