Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Žúroval do rána! Opitého Eda Sheerana musela podopierať ochranka
Zdielať na

Žúroval do rána! Opitého Eda Sheerana musela podopierať ochranka

Spevák Ed Sheeran zažil zo včera na dnes poriadne divokú noc. Na hudobných cenách BRIT Awards patril medzi veľkých víťazov a tento úspech sa rozhodol osláviť. Podgurážený navštevoval jednu party za druhou, pokým vládal chodiť.

Ed Sheeran, jeden z najznámejších a najúspešnejších britských hudobníkov súčasnosti, má povesť decentného a intelektuálne založeného mladíka. Spevák to však vie aj roztočiť a včera mal na to viac ako dobrý dôvod.

V stredu sa v londýnskej O2 aréne konal 35. ročník hudobných cien BRIT Awards a najviac cien si odniesol práve spomínaný Ed Sheeran a jeho kamarát Sam Smith, ktorí si na konto pripísali po dve trofeje.

Sheeran bodoval v najvýznamnejších kategóriách Britský interpret a Britský album roka (za štúdiovku s názvom x).

Isifa

Ed sa z oboch cien veľmi tešil a po ukončení ceremoniálu sa rozhodol svoje víťazstvo patrične osláviť. Spolu so Samom Smithom sa vybrali žúrovať do ulíc Londýna.

Edovi po celý čas nechýbal pohárik v ruke a z limuzíny dokonca vystúpil aj s fľašou šampanského. Na jednej party sa tak odviazal, že prítomných zabával rappovaním.

Čím bola nočná hodina pokročilejšia, tým viac bol spevák veselý a nevedel udržať rovnováhu. Podopierať, ba dokonca viesť ho museli jeho ochrankári. Ed vydržal oslavovať do šiestej hodine rannej, kedy strapatý, spotený a vykasaný odišiel s bodyguardmi domov.

Pre ženu

Najčítanejšie