Skoro jasno
23°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Mladý talentovaný herec sa zachoval ako šialenec! Opitý chcel zaškrtiť ženu v bare!
Zdielať na

Mladý talentovaný herec sa zachoval ako šialenec! Opitý chcel zaškrtiť ženu v bare!

Zdroj: Isifa

Emile Hirsch (29) bol príkladom herca, ktorý sa poľahky vyhýba nástrahám Hollywoodu. Napriek sláve, zostal pri zemi, zaujímal sa o poéziu i životné prostredie. Správa, že intelektuálne založený Hirsch agresívne napadol ženu, šokovala!

Emila Hirscha obvinili z napadnutia viceprezidentky Paramount Digital Entertainment Daniele Bernfeld. Tú v amoku začal škrtiť na párty počas Filmového festivalu Sundance. K šokujúcemu incidentu došlo na konci januára v nočnom klube.

Poškodená Daniele Bernfeld tvrdí, že Hirsch, ktorý bol opitý, sa jej najprv spýtal, prečo sa tvári tak nepríjemne a následne jej povedal, že je "bohaté decko", ktoré by nemalo byť na vysoko umeleckom festivale akým je Sundance.

Bernfeld sa od Hirscha vzdialila a sadla si k stolu, no Emile k nej zozadu pristúpil a chytil ju pod krk. Potom ju brutálne stiahol na zem, sadol si na ňu a začal ju škrtiť. Rozzúreného herca od ženy nakoniec odtrhli až dvaja svedkovia incidentu

Emile Hirsch na festivale, kde sa udial spomínaný incident

Isifa

Hirscha obvinili z napadnutia, za čo mu hrozí až päťročný trest odňatia slobody a pokuta 5000 dolárov. Na súd sa má dostaviť 16. marca. Jeho hovorca pre portál TMZ uviedol, že Hirsch v inkriminovanú noc vypil veľké množstvo alkoholu a z incidentu si nič nepamätá.

Niekoľko dní na to sa prihlásil do protialkoholickej liečebne, kde sa nachádza aj v súčasnosti. To, že má problémy s alkoholom, je pre fanúšikov ďalším nepríjemným zistením.

Hirsch je známy tým, že má iný prístup ku komerčnému herectvu ako väčšina jeho hollywoodskych kolegov. Filmy si nevyberá podľa lákavých honorárov, ale umeleckej hodnoty. Je známy napríklad z filmov Sexbomba od vedľa (2004), Legendy z Dogtownu (2005), Alpha Dog (2006), Útek do divočiny (2007) či oscarového filmu Milk (2008).

Najčítanejšie