Skoro jasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Tá sa ale doriadila! Opitá Selena Gomez nedokázala stáť na nohách!
Zdielať na

Tá sa ale doriadila! Opitá Selena Gomez nedokázala stáť na nohách!

Prehnala to s alkoholom na najsledovanejšej akcii roka! Speváčka a herečka Selena Gomez si urobila hanbu na párty po Oscaroch. Pred novinármi sa tackala a vyzeralo to, že jej každú chvíľu príde nevoľno!

Vždy slušná Selena Gomez, ktorá si pestuje imidž dobrého dievčaťa si vyrobila poriadny trapas. A to na tom najnevhodnejšom mieste! Mladá žena sa po ukončení oscarového galavečera zúčastnila s desiatkami hercov, spevákov a modeliek párty, ktorú organizoval časopis Vanity Fair.

Na večierku, ktorý sa každoročne koná po udeľovaní prestížnych cien, číhali desiatky fotografov. Reportéri mali zakázané vstúpiť na párty a vyrušovať známe tváre pri neviazanej zábave, ale húfne obsadili červený koberec a neskôr fotili celebrity pri odchode z večierka.

Selena Gomez na červenom koberci zažiarila v krásnej čiernej róbe, ale v spomínaný večer vznikli aj ďalšie fotky, na ktoré tmavovláska určite nie je veľmi hrdá.

Selena čakala na svoju limuzínu spolu s topmodelkou Rosie Huntington-Whiteley a jej priateľom hercom Jasonom Stathamom v zjavne podguráženom stave. Nevedela stáť rovno, zatvárali sa jej oči a pôsobila, že jej je zle od žalúdka. Po chvíli si čupla a aby udržala rovnováhu pridŕžala sa Rosiných šiat.

 

Pre ženu

Najčítanejšie