Polojasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Selena, ty nie! Speváčka sa vyzliekla pre rovnaký časopis ako Miley Cyrus!
Zdielať na

Selena, ty nie! Speváčka sa vyzliekla pre rovnaký časopis ako Miley Cyrus!

Zdroj: V magazine

Bývalá priateľka Justina Biebera Selena Gomez si ako jedna z mála hudobných hviezd nestavia imidž na nahote. Fanúšikov nepotešila správa, že Selena pózovala hore bez pre časopis, ktorý vyzliekol i škandalóznu Miley Cyrus.

Herečka a speváčka Selena Gomez (22) sa prvýkrát objavila na titulke časopisu polonahá. V magazín je známy kontroverznými fotkami umelcov, ktorých veľmi rád vyzlieka, a tak skalných fanúšikov tmavovlasej krásky vôbec nepotešila informácia, že Selena bude zdobiť jeho stránky.

Našťastie sa mladá hviezda nedala nahovoriť na nijaké pikantné snímky a skutočnosť, že takmer nič neukázala, upokojila i jej priaznivcov.

Selenine fotky majú ďaleko od kontroverzných snímok spomínanej Miley Cyrus, ktorá v nich ukázala zadok, prsia i sado-maso kostýmy.

V magazine

Selenu pre časopis spovedal známy herec James Franco, s ktorým si zahrala v kritikmi oceňovanom filme Spring Breakers (2012). V rozhovore prezradila čo to aj o vzťahu s Justinom Bieberom, ktorého nezvykne komentovať.

“Keď si mladý a toľko rozličných vecí ti hovoria... bolo to takmer akoby sme boli my dvaja všetko, čo sme mali. Akoby bol celý svet proti nám. Bolo to čudné, ale úžasné. Nikdy v živote by som to nevrátila späť. Žijeme a učíme sa,“ vyznala sa Selena, ktorá v súčasnosti randí s producentom a DJ-om Zeddom.

Pre ženu

Najčítanejšie