Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Miley Cyrus v podprsenke paroduje Selenu Gomez, fanúšikovia zúria!
Zdielať na

Miley Cyrus v podprsenke paroduje Selenu Gomez, fanúšikovia zúria!

Miley Cyrus, ktorá by sa mala zamyslieť skôr nad sebou, si robí žarty zo Seleny Gomez. Bývalá priateľka Justina Biebera zverejnila sexi fotografiu, Miley ju obvinila, že na svoje prsia láka fanúšikov.

Hoci sa všetci smejú z nej, Miley Cyrus si kritiku nevšíma a púšťa sa do dievčaťa, z ktorého by si mala skôr brať príklad. Miley sa z neznámych príčin rozhodla obviniť Selenu Gomez, že milióny fanúšikov získala len vďaka dobrému výzoru a najmä poprsiu.

Selena Gomez pred pár dňami zverejnila na sociálnej sieti Instagram fotografiu v plavkách. Médiá zareagovali na sexi obrázok a ospevovali Selenin sexepíl. Miley si pomyslela, že má k téme čo povedať a rozhodla sa obrázok napodobniť.

Instagram/Selena Gomez, Instagram/Miley Cyrus

S výrazným rúžom a v čiernej podprsenke sa na sociálnej sieti pýta fanúšikov: "Myslíte si, že keď si vytlačím prsia, získam viac fanúšikov? Mala by som si nechať narásť vlasy?

Miley tak narážala na Selenu Gomez a jej fotografie na Instagrame, na ktorých sem-tam ukáže pekný dekolt. Tiež je zrejme nahnevaná, že kým ona má na spomínanej sociálnej sieti takmer 15 miliónov fanúšikov, Selena ich má takmer 22 miliónov.

Je naozaj kuriózne, že práve Miley Cyrus, ktorá sa vyzlieka pri každej možnej i nemožnej príležitosti a prezentuje sa takmer výlučne odhaľovaním intímnych partií svojho tela, kritizuje takmer nevinnú fotku Seleny Gomez. Niekto by sa mal nad sebou zamyslieť!

Miley Cyrus

V Magazine

Miley Cyrus púta pozornosť aj spracovaním svojich videoklipov. A to vrátane Tongue Tied. Pozrite sa:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie