Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Miley Cyrus pokračuje v nechutnom ťažení: Tentoraz s rukou v rozkroku!
Zdielať na

Miley Cyrus pokračuje v nechutnom ťažení: Tentoraz s rukou v rozkroku!

Pre Miley Cyrus nie je žiadna sexuálna téma tabu. Najnovšie sa s vlastnou čudesnou teóriou o masturbácii podelila s priaznivcami na sociálnej sieti. A ako u nej býva zvykom, pridala i šokujúcu fotografiu.

Speváčka a herečka Miley Cyrus má potrebu každých pár dní zverejniť snímku, ktorá jej zabezpečí pozornosť. Na sociálnej sieti Instagram, kde má speváčka takmer 15 miliónov fanúšikov, sa vyjadrila k masturbácii.

Práve sebauspokojovanie je obľúbenou témou bývalej detskej hviezdy, ktorá ho často predstiera i na svojich koncertných vystúpeniach, pričom sa dráždivo dotýka intímnych miest.

Miley zverejnila fotografiu, na ktorej si v krátkych nohaviciach siaha do rozkroku. Hoci jej na obrázku nevidno tvár, s veľkou pravdepodobnosťou je to ona.

Instagram/Miley Cyrus

"Každodenná masturbácia odháňa neprajníkov," napísala k fotografii speváčka, ktorá sa preslávila ako milá a priateľská Hannah Montana z rovnomenného seriálu.

Hoci Miley mnohých fanúšikov vďaka imidžu rebelky získala, veľa verných priaznivcov stratila.

Miley Cyrus vzbudila rozruch aj spracovaním svojich videoklipov. A to aj vrátane Tongue Tied:

Tí už viac v  problémovej speváčke, ktorá ospevuje ľahké drogy a nevie sa vpratať do kože, nevidia mladú ženu, ktorá pútala na seba pozornosť iba talentom.

Ak si chcete pripomenúť starú dobrú Miley, ktorá sa nesnažila zo seba robiť šaša, pozrite si jej film V utajení v archíve televízie joj.sk celkom ZADARMO!

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie