Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ivan Tuli Vojtek kone miluje, aj tie Divoké
Zdielať na
Showbiznis

Ivan Tuli Vojtek kone miluje, aj tie Divoké

Napriek tomu, že väčšinu času kydá hnoj v stajni a buzeruje ho mladší herecký kolega, Ivan Tuli Vojtek si to užíva. Pretože kone, aj tie Divoké má totiž skutočne rád.

Herca Slovenského národného divadla som ja osobne už dlhšie nebolo vidieť v žiadnom seriáli.  Sám priznáva, že sa mu takéto ponuky akosi vyhýbali.

"Som ako dievky na dedinskej zábave. Vždy čakáme, kým nás niekto vyzve do tanca," priznal Tuli.

A tak nakoniec Tuli dostal ponuku. Síce nie do tanca, ale do stajne. "Povedali mi, že majú úlohu šitú na mňa," vysvetlil. A ostal mierne v šoku. "Keď som si to prečítal, tak som si povedal: No jasné, nemá kto kydať hnoj," smeje sa.  

Na prvý pohľad nemotorný a spomalený Veľký Džon je dobrák a šikovný stajník. Herecký kolega Martin Šalacha ho ale neustále komanduje.

"Ja mám šesť tried skončených, on má sedem. Preto je navrchu. A je ženatý narozdiel odo mňa," vysvetľuje rozdiely v seriálových postavách Tuli.

Scenáristi mu možno nejakú žienku časom vymyslia. "Teším sa, lebo sme v každej časti a vždy niečo okomentujeme, niečo domrvíme," smeje sa.

Medzi koníčkármi

Účinkovanie v seriáli si ale užíva. Zvieratká mal vždy rád. "Či to boli holuby, zajace, vždy som sa o niečo staral. Kone sme nemali, to je pravda," hovorí.

Ku koňom má ale veľmi blízko, staršia dcéra je z nich úplne "mimo" a na koňoch jazdí aj väčšina Tuliho kamarátov. Aj sám Ivan už ako-také skúsenosti s koňmi má. "Dokonca vo štvrtok ročníku sme mali jazdu na koni. Čosi som v sedle už zažil a viem to trochu šoférovať," dodáva.

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie