Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Herečka Lujza Garajová Schrámeková: Život si užívam
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Lujza Garajová Schrámeková: Život si užívam

Herečka Lujza Garajová Schrámeková sa len nedávno vrátila k svojmu povolaniu. V seriáli Divoké kone stvárňuje ženu, ktorá nenávidí mužov. Ako je na tom s chlapmi v súkromí?

Mary zo seriálu Divoké kone poznáte ako "tvrďasku" - ženu, ktorá nenávidí chlapov a jediné, v čom vidí zmysel svojho života sú zvieratá.

"Kone sú jediná istota, ktorú v živote má. Baví ju to. Kone ju ešte nikdy nesklamali, na rozdiel od chlapov," hovorí o svoje postave herečka Lujza.

V súkromní vedie celkom iný život. "Mám dobrého muža a dobrého syna, takže som obklopená dobrými chlapmi," priznáva.

So svojím manželom je už desať rokov a okrem škôlkára - šesťročného Viktora, sa hrdo chváli aj svojou malou dcérou Grétkou.

Seriálovej Mery by skutočná Lujza možno poradila, ako vydržať s chlapom. V jej prípade funguje, že každý je z iného pracovného prostredia. "Je z IT sféry a keby mal stáť pred kamerou, asi by sa rozplynul," hovorí.

Teší sa zo života

Lujza je vyštudovaná herečka, hráva v divadle, no do povedomia divákov sa dostáva práve teraz, a to vďaka Mery. "Prednedávnom som dokojila, tak sa teším zo života, vína, spoločnosti a iných vecí, ktoré prináša bezkojací stav ženy," smeje sa.

Hoci práce má vyše hlavy, nesťažuje sa. Všetko si vie totiž pekne zariadiť. "Cez deň, keď nakrúcam, tak máme au pair Paulínku, a po večeroch to zvláda aj manžel," dodáva.

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie