Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Zarážajúca podoba hercov z Divokách koní. Veď sú ako súrodenci!
Zdielať na

Zarážajúca podoba hercov z Divokách koní. Veď sú ako súrodenci!

Hviezdy seriálu Divoké Kone, Alena Ďuránová a Ján Dobrík, by mohli byť súrodencami aj v realite. Podobajú sa totiž ako vajce vajcu. V reálnom živote by si vraj vedeli predstaviť, že by boli aj v inom, ako len súrodeneckom vzťahu.

Nikto to zatiaľ verejne nepovedal, ale všetci, ktorí sú s nimi denne na pľaci si to potichučky šepkajú.

Tváre Jána Dobríka a Aleny Ďuránovej sú skutočne veľmi podobné. Majú podobné nosy, obdobnú farbu očí i podobné rysy tváre.

Podľa detektora tvárí majú naozaj niekoľko čŕt veľmi podobných. Žeby za tým bolo čosi viac, ako náhoda?

"Neviem, zavolám mame," smeje sa Alena. "Myslím si, že to nemôžeme byť príbuzní. My sme malá rodina a všetkých poznám," pochybuje Janko.
"Nikdy som nemal sestru. Keby bola takáto, bolo by to super," dodal.

Brat alebo frajer?

V seriáli sa síce nemajú príliš v láske, no mimo kamier im to vraj klape. Obaja majú v reálnom živote súrodencov. Každý má jedného brata.

So seriálovým Adamom sa vraj ani jeden z nich nedá ani porovnať. "Môj brat je v prvom rade stolár, ktorý vôbec nie je sukničkár," hovorí Alena.

Janko však podobnosť s Adamom v sebe našiel. "Adam odišiel z domu a potom sa tam vrátil. Ja som v osemnástich odišiel do Bratislavy študovať a už tam chodím iba na návštevu," priznáva.

Herečka by Adama za brata nechcela, no aj s Janom má menší problém. "Je to ťažké, lebo je pekný chlap. Neviem či by som ho chcela za brata alebo za frajera," smeje sa.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie