Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Madonna sa ukázala bez make-upu! Zľaknete sa jej!
Zdielať na

Madonna sa ukázala bez make-upu! Zľaknete sa jej!

Nie je to príjemný pohľad! Madonna sa ukázala v Londýne bez make-upu a odhalila tak hlboké vrásky. Pri svojich mladých tanečníkoch pôsobí ako ich babička!

Na takýto pohľad nie sme u Madonny zvyknutí! Po tom, ako pred rokmi svet obleteli fotografie nenalíčenej popovej kráľovnej, si Madonna dáva veľký pozor, aby ju paparazzi neodfotografovali neupravenú.

Madonna chce stále pôsobiť mladistvo a konkurovať mladučkým speváčkam. No hoci má telo vyšportované a zub času sa ho takmer nedotkol, jej tvár už vyšší vek nemilosrdne prezrádza.

Reprofoto: Daily Mail

Madonna preto na verejnosti nosí veľké kapucne a šatky na tvári, aby ju nikto nespoznal a tiež sa neobjavili jej nelichotivé fotky v novinách.

V Londýne, kde sa momentálne speváčka pripravuje na vystúpenie na hudobných cenách Brit Awards, sa zabudla maskovať a paparazzi ju odfotografovali pri ceste na tanečnú skúšku.

Madonna, ktorá v lete oslávi 57-rokov, vyzerá na svoj vek dobre, no oproti tomu, ako vyzerá na koncertoch či červenom koberci, je to obrovský rozdiel!

Reprofoto: Daily Mail

Madonna zažila včera na hudobných cenách BRIT Awards 2015 obrovský trapas, keď sa zrútila zo schodov. Legendárna umelkyňa sa mohla vážne zraniť, pretože spadla na chrbát. Pozrite si hrôzostrašné video:

Najčítanejšie