Jasno
13°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Nahý Christian Grey v trojke so známou herečkou: Dobehla ho minulosť!
Zdielať na

Nahý Christian Grey v trojke so známou herečkou: Dobehla ho minulosť!

Bez šiat a v trojke so známou herečkou! Na tieto fotky mal už každý zabudnúť, no predstaviteľovi Christiana Greya, hercovi Jamiemu Dornanovi, sa vrátili do života ako bumerang.

Herec Jamie Dornan, ktorý stvárnil vo filme 50 odtieňov sivej božského Christiana Greya, má s odhaľovaním svojho tela skúsenosti!

V minulosti sa živil ako model a stal sa tvárou známej značky Abercrombie & Fitch.

Pre spomínaný módny dom nafotil pred desiatimi rokmi kontroverznú reklamu, ktorá má znázorňovať troch mladých ľudí, dvoch mužov a ženu, užívajúcich si život a zjavne aj vzájomnú náklonnosť.

Traja modeli museli odhodiť ostych i zábrany, pretože na väčšine fotiek sú nahí a v provokatívnych či hravých pózach. Jamie Dornan sa už ako mladý muž mohol pochváliť dokonale vypracovaným telom, ktoré predviedol aj v erotickom kinohite.

Spolu s Dornanom sa objavila nahá v kampani aj Malin Akerman, ktorá tiež začínala ako modelka. V súčasnosti žne úspechy ako herečka objavila vo filmoch ako 27 šiat (2008) či Watchmen (2009).

Nový fenomén

Film 50 odtieňov sivej sa stal fenoménom i na Slovensku. Len za prvý víkend si ho, podľa dát Únie filmových distribútorov, pozrelo 108 094 divákov.

A tak je z neho najnavštevovanejšia premiéra v histórii slovenských kín. Reakcie naň sú ale rozporuplné.

Pozrite si chat z Novín o 17 o novom fenoméne 50 odtieňov sivej:

Najčítanejšie