Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vieme, ktorú škandalóznu scénu vo filme 50 odtieňov sivej neuvidíte!
Zdielať na

Vieme, ktorú škandalóznu scénu vo filme 50 odtieňov sivej neuvidíte!

Snímka 50 odtieňov sivej bude plná erotických scén nakrútených podľa knihy spisovateľky E. L. James. Niektoré pasáže však boli nezrealizovateľné kvôli znepokojivému obsahu. Jedna neslávne známa scéna sa tak na strieborné plátno nikdy nedostane. Našťastie.

Ponuku nakrútiť jeden z najočakavánejšich milostných príbehov posledných rokov prijala britská režisérka Sam Taylor Johnson. Tá v rozhovore pre časopis Variety prezradila, že scéna z knihy, ktorá vzbudila šok a znechutenie aj u skalných fanúšikov série kníh, rozhodne nebude súčasťou filmu.

Reč je o scéne, kedy Christian Grey pred milovaním vyberie hlavnej hrdinke Anastasii tampón priamo z tela.

Sam Taylor Johnson prezradila, že k nakrúcaniu spomínanej scény sa ani nedostali, pretože od začiatku prípravy filmu bolo jasné, že vo filme bude chýbať. "Nikdy sme o tom ani nediskutovali," prezradila režisérka v rozhovore.

Youtube

Rovnako ako o očakávanom filmovom spracovaní svetového bestselleru sa hovorí aj o soundtracku k snímke, na ktorom sa podieľalo veľa speváckych hviezd ako Beyonce či Ellie Goulding.

Videoklip k piesni Earned It, ktorá je tiež súčasťou soundtracku, stihol zverejniť hudobník Weeknd. Klip je veľmi dráždivý a objaví sa v ňom i herečka Dakota Johnson, ktorá v snímke 50 odtieňov sivej stvárni Anastasiu.Herečka je v klipe oblečená len v bielizni telovej farby a spútaná povrazmi.

Súvisiace články

Najčítanejšie