Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Beyonce konečne zverejnila celý remix Crazy in Love pre 50 odtieňov sivej!
Zdielať na
Hudba

Beyonce konečne zverejnila celý remix Crazy in Love pre 50 odtieňov sivej!

Beyonce konečne zverejnila prerábku svojej piesne Crazy in Love, na ktorú čakali milióny fanúšikov filmu 50 odtieňov sivej. Skladba je dokonalá, hrozí, že ju budete počúvať stále dookola!

Beyonce je rozhodne najväčšia hviezda, ktorá sa podieľa na soundtracku k filmu 50 odtieňov sivej. Niežeby nemala silnú konkurenciu! Piesne k filmu naspievali Annie Lenox, Weeknd, Sia či Ellie Goulding, pričom poslední traja interpreti už valcujú svojimi nahrávkami hudobné rebríčky.

Niet teda pochýb, že soundtrack k filmu, ktorý sa dostane do predaja 10. februára, bude svojim úspechom vážne konkurovať spomínanému eroticko-romatickému filmu.

Beyonce sa na soundtracku podieľala dvoma singlami. Prvá pieseň Haunted je pomerne nová a je k nej i videoklip. Hviezde sa však podaril ozajstný husársky kúsok, keď sa na výberovku rozhodla prispieť i remixom jedného zo svojich najväčších hitov Crazy In Love, ktorý naspievala spolu s manželom Jay-Zim.

Ukážka prerobenej skladby, v ktorej spieva len Beyonce, zaznela v prvom zverejnenom traileri filmu 50 odtieňov sivej a fanúšikovia sa nevedeli dočkať, kedy si ju budú môcť vypočuť celú!

Ten deň konečne prišiel, a teraz už treba len odpočítavať dni do svetovej premiéry spomínanej snímky. Tá bude v niektorých slovenských kinách už 12. februára.

Vychutnajte si ďalší hit zo soundtracku 50 Shades of Grey! Pieseň od hudobníka Weeknda sa vola Earned It a vo videoklipe sa objaví i (takmer) nahá herečka Dakota Johnson:

Oficiálny plagát k filmu Päťdesiat odtieňov sivej

Universal Pictures

Súvisiace články

Najčítanejšie