Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Krásavec z Chirurgov Patrick Dempsey sa po pätnástich rokoch rozvádza!
Zdielať na

Krásavec z Chirurgov Patrick Dempsey sa po pätnástich rokoch rozvádza!

Zdroj: SITA

Štyridsaťdeväťročný americký herec Patrick Dempsey končí svoje pätnásťročné manželstvo. Jeho o rok mladšia partnerka Jilliana Fink podala žiadosť o rozvod. Dôvod rozchodu nie je známy.

Vo vyhlásení, ktoré poskytol pár magazínu People, stojí, že po dôkladnej úvahe a so vzájomným rešpektom sa manželia rozhodli ukončiť ich vzťah.

"Našou hlavou témou naďalej zostáva blaho našich detí. Žiadame, aby ste rešpektovali súkromie našej rodiny v tomto citlivom období," dodal pár.

Umelecká masérka Julliana nepodpísala predmanželskú zmluvu. Dempseyho majetok sa odhaduje na 40 miliónov dolárov, informuje NY Daily News. Jeho žena požaduje výživné pre deti i pre seba a rovnako striedavú starostlivosť.

Nerozvádza sa prvýkrát

Pár sa zosobášil v roku 1999, má dvanásťročnú dcéru Tallulu Fyfe a sedemročné dvojičky Sillivana Patricka a Darbyho Galena.

Dempsey sa nebude rozvádzať prvýkrát. V rokoch 1987 až 1994 bol ženatý s herečkou Rochelle Parker, ktorá mala o 27 rokov viac ako on.

Hercovi sa v súčasnosti nedarí ani v osobnom živote. Jeho postavu Dereka v seriáli Chirurgovia sa rozhodli tvorcovia na čas stiahnuť. Nie je isté, kedy sa opäť vráti na obraz.

Súvisiace články

Najčítanejšie