Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ďalšie slávne manželstvo v troskách! Herec Chris Rock (49) sa rozvádza
Zdielať na
Showbiznis

Ďalšie slávne manželstvo v troskách! Herec Chris Rock (49) sa rozvádza

Zdroj: Isifa

Takmer dvadsaťročné manželstvo komika Chrisa Rocka a jeho manželky Malaak patrilo k najstálejším v Hollywoode, no rozprávke je koniec! Partneri sa rozhodli rozísť pred koncom roka.

Americký komik, herec a režisér Chris Rock sa rozvádza s manželkou Malaak Compton-Rock.

"Po dlhom zvažovaní a 19 rokoch manželstva sme sa s Chrisom rozhodli ísť vlastnými cestami. Uvedomujem si, že ide o veľkú zmenu, no moje deti zostávajú stredobodom môjho života a ich blahobyt je pre mňa najvyššou prioritou. Z tohto dôvodu žiadam, aby ste rešpektovali právo našej rodiny na súkromie," uviedla vo vyhlásení Malaak.

Chris Rock sa s Malaak Compton zosobášil v novembri 1996 a má s ňou dve dcéry Lolu Simone (12) a Zahru Savannah (10).

Isifa

Správy o hercovom rozchode s manželkou potvrdil aj jeho právnik Robert S. Cohen. "Chris Rock podal žiadosť o rozvod s manželkou Malaak. Je to osobná záležitosť a Chris žiada súkromie, aby mohli s Malaak prejsť týmto procesom a sústrediť sa na rodinu," vyhlásil Cohen.

Chris Rock odštartoval kariéru v roku 1984 ako stand-up komik a o šesť rokov neskôr začal účinkovať v slávnom zábavnom televíznom programe Saturday Night Live. Je známy napríklad z filmov Smrtonosná zbraň 4 (1998), Dogma (1999), Dospeláci (2010), Ako porodiť a nezblázniť sa (2012) či Dospeláci 2 (2013).

Isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie