Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Chris Rock zabáva Britániu
Zdielať na
TopStar

Chris Rock zabáva Britániu

Politicky nekorektný Chris Rock je na turné po Británii. A davy sú nadšené. <b>Pozrite si VIDEO</b>

Do londýnskeho Hammersmith Apollo prišli stovky nadšených fanúšikov, aby si pozreli svoj veľký vzor v akcii. Do Británie na turné zavítal Chris Rock.

Počas šou Chris nešetril nič a nikoho. Nevyhol sa ani komentovaniu Britney Spears, či iných celebrít, amerických volieb, ale vysmieval sa aj britským zvykom a tradíciám.

Pred samotnou šou už novinárom Chris predstavil niečo zo svojej produkcie. „Ach, tá Britney. Nezvykli sme sa predtým ani rozprávať, ale potom čo som nabúchal jej sestru, sme už veľkí kamoši." A potom dodal: „Nemôže vám byť neľúto toho dievčaťa. Niekto má rád zmrzlinu, iný kokaín. Taký je život. Chceli, aby šla na odvykačku, ale ona povedala, nie nie...“

Svoje si odniesla aj závisláčka Amy Winehouse: „Milujem Amy Winehouse. Myslím, že je to génius. Hoci si myslím, že jej prvý album bol lepší, ako jej posledný. Páčila sa mi, keď mala trocha mäsa na kostiach, ale viete, ja som černoch, nám sa páči, ak majú ženy zopár kíl navyše."

Amy Winehouse je nominovaná na šesť cien Grammy. Speváčka by si mala prísť osobne pre cenu a mala by aj vystúpiť, ale vzhľadom na jej súčasný psychický a fyzický stav, nie je isté, či sa bude schopná dostaviť.

Rock samozrejme nezabudol ani komentovať to, že sa tento rok nebude konať ceremoniál Zlatých glóbusov. „Módni návrhári a klenotníci podľa mňa už šalejú, sú poriadne nasratí. Na Zlatých glóbusoch pracuje veľa ľudí..., ľudia, ktorí čistia červené koberce. Čo sa stane so všetkými týmito kobercami? Ako to ovplyvní Oscary? Neviem. Viem len, že Oscary bez scenáristov nemôžu existovať."  

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie