Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jeremy Renner (43): Manželka požiadala o rozvod, obvinila ho z krádeže dokladov
Zdielať na
Showbiznis

Jeremy Renner (43): Manželka požiadala o rozvod, obvinila ho z krádeže dokladov

Zdroj: Isifa

Manželka herca Jeremyho Rennera modelka Sonni Pacheco podala žiadosť o rozvod. Tvrdí, že herec jej ukradol doklady, aby nemohla vycestovať z USA.

Zdá sa, že sa schyľuje k škaredému rozvodu! Ani nie po desiatich mesiacoch manželstva s akčným hrdinom Jeremy Rennerom, podala modelka spodnej bielizne Sonni Pacheco žiadosť o rozvod. So slávnym americkým hercom má takmer dvojročnú dcéru Avu Berlin.

Modelka Sonni Pacheco ako dôvod ukončenia vzťahu uviedla neprekonateľné rozdiely, pričom žiada zverenie dcéry do jej opatery a tiež alimenty. V súdnych dokumentoch taktiež uviedla, že s Rennerom síce uzavreli predmanželskú zmluvu, no tá je podľa nej falošná.

Pacheco taktiež chce, aby jej Jeremy Renner vrátil jej ukradnutý cestovný pas, rodný list a preukaz sociálneho poistenia. Bývalí zaľúbenci sú zdá sa na nože a Jeremy nechce, aby jeho partnerka odišla s dcérkou do Kanady.

 Sonni Pacheco

Isifa

Jeremy Renner sa stal známym najmä hlavnou úlohou v oscarovej vojnovej dráme Smrť čaká všade (2008), ktorá mu vyniesla prvú nomináciu na Oscara. V roku 2010 ho nominovali znovu - tentoraz za vedľajšiu rolu v kriminálnej dráme Mesto (2010).

Zahral si tiež vo filmoch Legendy z Dogtownu (2005), O 28 týždňov (2007), Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011), Thor (2011), Avengers: Pomstitelia (2012) či Bourneov odkaz (2012). Na budúci rok by sa mal predstaviť v pripravovaných snímkach Avengers 2: Vek Ultrona a Mission: Impossible 5.

Súvisiace články

Najčítanejšie