Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slashovi (49) z Guns N' Roses vraj krachuje manželstvo
Zdielať na
Hudba

Slashovi (49) z Guns N' Roses vraj krachuje manželstvo

Zdroj: ISIFA

Manželstvo amerického hudobníka Slasha s manažérkou Perlou Ferrar je na pokraji rozpadu. Gitaristova manželka odišla zo spoločného domu v Los Angeles a vyhlásila, že ich vzťahu je koniec.

Podľa zdrojov blízkych páru, ktorý sa zosobášil v októbri 2001 na Havaji, však ešte nič nie je stratené. Ani jeden z dvojice totiž zatiaľ nepodal žiadosť o rozvod.

Štyridsaťdeväťročný rodák z Londýna a jeho manželka sa takmer rozišli už v auguste 2010. Rocker vtedy podal žiadosť o ukončenie manželstva, no o dva mesiace ju stiahol.

Dvojica má spolu dvoch synov - Londona Emilia a Casha Anthonyho. Slash bol predtým ženatý s modelkou a herečkou Renée Suran.

Sieň slávy

Slash, vlastným menom Saul Hudson, pôsobil v hardrockovej skupine Guns N' Roses. Neskôr spoluzakladal superskupinu Velvet Revolver.

V roku 2010 vydal sólový debutový album s jednoduchým názvom Slash, v máji 2012 uviedol na trh druhú sólovú nahrávku s názvom Apocalyptic Love a tento rok v septembri predstavil štúdiovku World on Fire.

V roku 2012 ho spolu s ostatnými členmi Guns N' Roses uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy a od toho istého roku má tiež hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie