Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Knechtová skrýva na svojom tele množstvo tetovaní
Zdielať na

Knechtová skrýva na svojom tele množstvo tetovaní

Tetuje sa kde kto a vraj je to nákazlivé. Takto sa nakazila aj Katka Knechtová. Pre zvedavcov, tetovaní má hneď niekoľko. Kde? Pozrite sa.

Neuveríte, no už aj Katka podľahla trendu ozdobovania vlastného tela tetovaniami. Nepreháňa to, no má ich hneď niekoľko! Malá hviezdička na speváčkinej kľúčnej kosti je naozaj dobre ukrytá pred zrakmi zvedavcov. Vraj ju má už asi rok a nie, nenechala sa inšpirovať Rihannou, ktorá má takýchto hviezd hneď niekoľko.

Symbol

"Tak ona má veľa asi hviezdičiek, mne sa páčila," tvrdí speváčka. No tu sa výpočet Katkiných tetovaní nekončí. Ďalšie má na ľavej ruke. "Mám aj svojho vtáka," priznáva.

Letiaci vták zdobí jej ruku už dlhšie a nie je to obyčajná ozdoba. "To je taký symbol, že mne pred niekoľkými rokmi zomrela babička, s ktorou som mala veľmi pekný vzťah a predstav si, že každý rok na výročie smrti a jej narodeniny mi na okne pristál vták," prezrádza Knechtová.

Ďalšie symboly

No a aby bolo každému jasné, s kým má česť, tak má speváčka ešte jedno tetovanie. "Potom mám ešte na krku svoje iniciály v hudobnom prevedení," hovorí. Vyzerá to tak, že Katka čiernemu atramentu podľahla.

"Hovorí sa, že to je strašná choroba. Je to pravda, už mám naplánované ďalšie symboly," priznáva.

Súvisiace články

Najčítanejšie