Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ďalší úspech slovenskej speváčky! Spolupráca s Depešákom!
Zdielať na

Ďalší úspech slovenskej speváčky! Spolupráca s Depešákom!

Zdroj: Katarína Knechtová

Katarína Knechtová (33) zrejme vie ako urobiť dobrý dojem. Vôbec pritom nemusela využívať svoje ženské zbrane. Stačil jej „len“ talent.

Multitalentovaná

Meno Katarína Knechtová je v povedomí, nielen nášho hudobného sveta, už pekných pár rokov.

Začínala ako pätnásťročná s kapelou IMT Smile, potom založila vlastnú kapelu Peha, až sa napokon vydala na sólovú dráhu.

Od tých čias dozrela nielen do krásnej ženy, ale najmä nadanej umelkyne.

Okrem spievania, sa venuje hre na klavíri a gitare a skladá vlastné texty a hudbu.

Toto všetko si najnovšie môžete vychutnať aj v jej najnovšej autorskej skladbe Naveky.

"Myšlienka piesne „Naveky“ spočíva v mojom presvedčení, že ak niekoho milujeme a ten človek odíde z nášho života z akýchkoľvek dôvodov, niečo z neho si v sebe nesieme do konca života. Niečo z neho posúvame ďalej, do sveta, do iných ľudí, či už pocit, myšlienky... Jednoducho, už naveky máme v sebe odraz človeka, ktorého sme milovali", prezrádza speváčka,  ktorá si na spoluprácu opäť vybrala rakúskeho producenta a bubeníka Chrisa Eignera zo skupiny Depeche Mode.

Od spolupráce k priateľstvu s "depešákom"

Singel "Naveky"sa nahrával striedavo v rakúskom a v prešovskom štúdiu a u Katky doma. 

"Spolupracovala som s Christianom Eignerom a zároveň s jeho priateľom Nikom Stoesslom. Skúšala som spolupracovať s ďalším producentom na inej piesni, ale Chris postavil latku veľmi vysoko a ja som nebola spokojná", vysvetľuje Katka.

Preto sa rozhodla, že mu pošle svoju novú pieseň a zároveň ho poprosila o radu.
"Chytil sa toho, pretože sa mu pieseň veľmi páčila a o dva týždne som už bola v štúdiu. Tentokrát to bolo celkom iné, pracovali sme ako priatelia. V štúdiu u neho doma sme nahrávali a večer sme grilovali. Myslím, že tá pohoda je cítiť aj z nahrávky," vytešuje sa speváčka, ktorá momentálne pripravuje aj turné s Cigánskymi diablami. Na to sa môžete tešiť už od októbra.

Najčítanejšie